Torsdag den 3. februar 2022 dimitterede 8 talentfulde 3g’ere fra Akademiet for Talentfulde Unge ved en festlig virtuel diplomoverrækkelse. Der var oplæg af bl.a. en tidligere ATU’er samt en elevtale ved Vanilla Rasmussen.

Årets dimittender har haft et noget anderledes ATU forløb end tidligere årgange, da en større del af forløbet har været virtuelt. Trods dette har alle skolens ATU-elever haft en fantastisk oplevelse ved at være del af et fællesskab, hvor nysgerrighed og higen efter viden har været nogle af nøgleordene.

Akademiet for Talentfulde Unge er et tilbud til de gymnasieelever, som har overskud til ekstra særlige akademiske tilbud og har en bred faglig interesse. De talentfulde elever udfordres i løbet af 2 år med diverse seminarer, workshops, foredrag, virksomheds- og universitetsbesøg. Akademiet udfordrer de unge både fagligt og socialt og styrker deres akademiske og personlige udvikling.

De 8 dimittender fra Vordingborg Gymnasium & HF er:
Catja Lykke 3z, Helene Bahne Gautiér Andersen 3z, Line Hvid Johansen 3z, Matias Ersgaard Sandbirk 3z, Mie Ekberg Jørgensen 3z, Selma Emilie Strange 3m, Sol Ulla Gamborg Nielsen 3m og Viola Bunk Karlsson 3x.

TILLYKKE!

Share This Post!

Seneste indlæg